top of page
Kettlebell

isaline demeure

WIE BEN IK?

Ik studeerde af als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen in 2011.

 

Datzelfde jaar startte ik als zelfstandig kinesitherapeut in een groepspraktijk.

 

Naast mijn werk in de praktijk, ben ik aangesteld als praktijkassistent voor de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen.

 

Ook heb ik ervaring in de sportwereld en begeleidde ik in mijn beginjaren de heren van Royal Beerschot Hockey Club op ere niveau.

 

Ik vind een actieve aanpak zeer belangrijk in de revalidatie. En probeer dit dan ook zelf zoveel mogelijk toe te passen door te tennissen, skiën, joggen, yoga of pilates uit te oefenen.

DSC_9625 2.jpeg
mijn visie?

Onder het motto ” Move well, Feel well “ wil ik patiënten stimuleren en motiveren om actief te bewegen en de positieve effecten hiervan te ervaren op hun fysieke en mentale gezondheid. Educatie omtrent het menselijk lichaam en bewegingen maken hier ook een belangrijk deel van uit.

"move well,

feel well"

Als kinesitherapeut heb ik het doel om je meer bewust te leren omgaan met je lichaam om zo als individu een meer actieve rol te kunnen opnemen in functie van je lichamelijke en mentale gezondheid. En dit in een veilige setting waarbij rekening kan gehouden worden met eventuele klachten.

Diploma's
  • Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie: revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen - Universiteit Antwerpen (2009-2011)

  • Bachelor in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie - Universiteit Antwerpen (2006-2009)

  • ASO Latijn - wetenschappen OLVC Antwerpen, Antwerpen (2000-2006)

Opleidingen
  • Perinatale kinesitherapie en Women’s Health

  • Oefentherapie (motorische controle, spierketens, yoga, pilates)

Tot op vandaag blijft ik bijscholingen volgen en vind ik het belangrijk om up-to-date te blijven met de huidige visies en technieken in de revalidatie van musculoskeletale klachten. Ik behaalde hierdoor ook het Pro-Q-Kine kwaliteitslabel.

bottom of page