top of page
Capture d’écran 2020-04-05 à 16.36.50.pn

Beste patiënt,

 

Omwille van de verlenging van de voorzorgsmaatregelen ter bestrijding van het Coronavirus, blijven de deuren van onze praktijk voorlopig gesloten tot en met 19 april 2020 (met uitzondering voor dringende gevallen).

DRINGENDE BEHANDELINGEN

Heb je dringende klachten die niet kunnen wachten? Neem dan telefonisch contact met ons 03/327 33 20 zodat wij jou kunnen verder helpen.

 

CONSULTATIES OP AFSTAND

 

Om de continuïteit van jouw behandeling te garanderen, blijven wij virtueel open en helpen wij je graag als volgt verder.

VIDEOCONSULTATIES

 

Videoconsultaties.png
Hoe maak ik een afspraak?

Je kan telefonisch of via de website videoconsultaties inboeken. Een videoconsultatie bestaat uit twee videocontacten van elk ongeveer 30 minuten.

Hoe verloopt een videoconsultatie?

Wij contacteren je op de door jou gekozen data en uur via FaceTime, WhatsApp of Zoom. Tijdens de videoconsultaties zullen wij onder meer jouw toestand evalueren via een anamnese, een oefenprogramma opmaken, jouw vooruitgang opvolgen en bijsturen via videostreaming en eventuele vragen beantwoorden.

Hoeveel kost een videoconsultatie?

Een videoconsultatie (bestaande uit twee videocontacten) kost 40 EUR.

Welk bedrag krijg je terugbetaald?

Videoconsultaties worden volledig terugbetaald (je betaalt dus geen remgeld) op voorwaarde dat je minstens twee videocontacten inboekt in eenzelfde week (die start op maandag en eindigt op zondag).

logo-vector-white.gif
Telefonische consultaties.png
TELEFONISCHE CONSULTATIES

 

Hoe maak ik een afspraak?

Je kan telefonisch of via de website telefonische consultaties inboeken. Een telefonische consultatie bestaat uit twee telefonische contacten van elk ongeveer 15 minuten.

Hoe verloopt een telefonische consultatie?

Wij contacteren je op de door jou gekozen data en uur op jouw vaste lijn of GSM. Tijdens de telefonische consultaties zullen wij onder meer jouw vragen beantwoorden en jouw toestand evalueren via een anamnese, een oefenprogramma opmaken en jou stimuleren om dit te volgen.

Hoeveel kost een telefonische consultatie?

Een telefonische consultatie (bestaande uit twee telefonische contacten) kost 25 EUR.

Welk bedrag krijg je terugbetaald?

Telefonische consultaties worden volledig terugbetaald (je betaalt dus geen remgeld) op voorwaarde dat je minstens twee telefonische contacten inboekt in eenzelfde week (die start op maandag en eindigt op zondag).

Heb je nog vragen? Mail info@act-react.be of bel ons 03/327 33 20!

 

Stay safe, stay home!

Het Act-React team

Valentine, Simon en Charlotte

bottom of page