top of page

CHARLOTTE PEETERS

WIE BEN IK?

Ik ben een spontaan en goedlachs persoon, die houdt van sociaal contact. Graag haal ik voldoening uit het motiveren en ondersteunen van anderen.

 

Ik ben empathisch, waardoor ik uiteenlopende situaties goed kan inschatten. Verder ben ik gemotiveerd en school ik me regelmatig bij.

 

Naast mijn werk als kinesitherapeute ben ik graag omringd door familie en vrienden, houd ik van muziek en leef ik me graag uit als recreatief loopster.  

IMG_4261.jpeg
mijn visie?

Het is belangrijk dat je je goed kan voelen in je dagelijks ritme. Dit kan enkel met zorg voor je lichaam en de juiste ingesteldheid. Pijnvrij kunnen bewegen is hierbij zeker een belangrijke stap.

"mind and body balance"

 

Aan de hand van jouw verhaal en een uitgebreide analyse, stellen we samen een individueel en haalbaar behandelschema op.

 

Als coach wil ik je door een combinatie van educatie, manuele therapie en functionele oefentherapie begeleiden bij het halen van jouw doel. Bovendien streef ik naar kwaliteit en een globale aanpak.

 

Heb je klachten en wil je weten hoe je hierop kan inspelen, dan wil ik graag samen met jou aan de slag gaan. 

Diploma's
  • Postgraduaat manuele therapie - UGENT (2018-2019)

  • Bachelor en master in kinesitherapie en revalidatiewetenschappen (afstudeerrichting muskuloskeletale kinesitherapie - UAntwerpen (2013-2018)

  • ASO Latijn - wiskunde Regina Pacis, Hove (2007-2013)

Opleidingen
  • Dry Needling: basismodule wervelkolom en extremiteiten - Smarteducation (2020)

  • Cursus Sporttaping - Paul Van Loon (2017)

bottom of page